Ryžový nákyp

Pridané: 18.08.2014 11:37:33 Počet zobrazení: 245

18 August 2014

Proteínový ryžový nákyp dochutíme nasekanou citrónovou trávou a mätou. Navrch pridáme kakao a sneh z 1 bielka dochutený o pomarančovú kôru.

Ryžový nákyp

Ryžový nákyp s citrónovou trávou, kakaom a pomarančovým snehom

Postup: Ryžový nákyp si pripravíme podľa návodu uvedeného na obale. Dochutíme najemno nakrájanou citrónovou trávou a nasekanou mätou. Ryžový nákyp posypeme kakaom a navrch vyšľahaným bielkom z 1 vajca, dochuteným pomarančovou kôrou. 

Ryžový nákyp možno dochutiť:

  • Škoricou;
  • Vanilkovým luskom;
  • Citrónovou kôrou;
  • Pomarančovou kôrou;
  • Mätou;
  • Medovkou. 

Ryžový nákyp s tekvicou

Postup: 200g tekvice na pečenie si nakrájame na kocky. Plech potrieme olivovým olejom. Tekvicu, ktorú ochutíme vanilkou a pomarančovou a citrónovou kôrou dáme na plech a pečieme na 180°C, 15-20 minút. Medzitým si podľa návodu nachystáme ryžový nákyp. Upečenú tekvicu rozmixujeme a zamiešame s ryžovým nákypom.

Diskusia

(0 komentárov)
Žiadne komentáre

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info