Reďkovkovo žeruchový krém

Počet zobrazení: 366

Video recept na prípravu reďkovkovo-žeruchovej polievky vhodnej pri redukcii hmotnosti počas ketogénnej diéty M.Diet. Recept je vhodný pre bielkovinovú ketogénnu diétu M.Diet, Keto, Paleo a Dukanovu diétu.

Reďkovkovo žeruchový krém

Nutričné hodnoty:

Nutričné hodnoty v tabuľke predstavujú súčet hodnôt základného proteínového krému podľa výberu a pridaných ingredienciíí. Recept je možné doplniť aj o ďaľšiu zeleninu z povolených druhov zeleniny napríklad pre bielkovinovú ketogénnu diétu. 

 

Počet porcií:  1      Výhody:
Bielkoviny: 17,5 g    + Vysoký podiel bielkovín
Tuky: 3,2 g    + Nízky podiel cukrov
Sacharidy: 5,2 g    + Vysoký podiel vlákniny
Energia: 108 Kcal    

Na reďkovkovo žeruchový krém budeme potrebovať:

 Reďkovkovo žeruchový krém

Postup:

    1. Najskôr očistíme a nakrájame reďkovku a pór. 
    2. Panvicu potrieme olejom, následne pridáme zeleninu ktorú krátko orestujeme, zalejeme vodou a zamiešame.
    3. Pridáme obsah sáčku s instantným proteínovým prípravkom M.Diet a rozmixujeme.  
    4. Do zmesi nastriháme žeruchu a servírujeme.
    5. Polievku dochutiť lyžicou bieleho jogurta.

Reďkovkovo žeruchový krém M.Diet 

Video návod:

 

Diskusia

(0 komentárov)
Žiadne komentáre

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info