Jahodový dezert

Počet zobrazení: 902

Chutne tak na jazyk ako aj na oko pôsobí jahodový proteínový dezert, ktorý je striedavo prekladaný so snehom z 1 bielka. Sneh je dochutený citrónovou kôrou. Do dezertu môžeme pridať aj mätu, levanduľu, medovku alebo vanilkový lusk.

Jahodový dezert

Jahodový dezert s citrónovým snehom

Postup: Jahodový dezert si pripravíme podľa návodu. Medzitým si vyšľaháme 1 bielko na sneh a následne potom pridáme do neho citrónovú kôru. Do misky prekladáme sneh s jahodovým dezertom.

Jahodový dezert môžeme dochutiť:

  • Mätou;
  • Medovkou;
  • Levanduľou;
  • Vanilkovým luskom.

Diskusia

(0 komentárov)
Žiadne komentáre

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info