Hruškový dezert

Pridané: 18.08.2014 11:42:11 Počet zobrazení: 210

18 August 2014

Vývar zo škorice a klinčeka v spojení s proteínovým hruškovým dezertom vytvárajú neodolateľnú chuť a navodia vo vás pocit pohody a príjemnej atmosféry. Recept sa dá vylepšiť ešte posekaním levanduli navrch.

Hruškový dezert

Hruškový dezert s čokoládou, škoricou, klinčekmi a levanduľou

Postup: Dáme si variť 2 dcl vody, do ktorej pridáme celú škoricu a klinček a necháme variť 5 minút.  Po vychladnutí ju precedíme a zmes zamiešame našim vývarom. Do hotového dezertu nasekáme najemno nakrájanú levanduľu a zamiešame.

Dezert môžeme dochutiť:

  • Mätou,
  • Badiánom,
  • Medovkou.

Diskusia

(0 komentárov)
Žiadne komentáre

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info