Zapečené šampióny s bylinkovou omeletou a pažítkovým snehom v bielkovinovej diéte Medidiet®

Zapečené šampióny so špenátom, bylinkovou omeletou  a pórkovým snehom

3 ks väčších šampiónov, 1 vajce, 20 g póru, 50 g špenátu, soľ

Šampióny očistíme, odkrojíme stopky, osolíme, dáme piecť do rúry na 180°C na cca 10 minút. Zatiaľ si pripravíme omeletu podľa návodu, vymiešame z nej praženicu, do ktorej pridáme špenát. Z bielka vyšľaháme sneh, posolím, pridáme nakrájaný pór. Šampióny vyberieme z rúry, naplníme praženicou a na vrch dáme vyšľahaný pórkový sneh. Dáme zapiecť do rúry na 180°C na 2 minúty.

Prihlásenie

Táto stránka používa cookies. Viac info